2024. április 27. Szombat, Zita.
 
A rangadók rangadója következik péntekenForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2012-09-21 09:44:43
Futsal - A tavalyi elsõ helyezett Gyõrhöz látogat az elõzõ év ezüstérmese, a Mezei-Vill.

A bajnokság legnagyobb esélyesének, a Rába ETOotthonában vendégszerepel az MVFC-Berettyóújfalupénteken 18.30-tól. A több válogatottat és külföldi játékost is a soraiban tudó gyõriek eddigi három találkozójukból mindet hozták, és csak azért állnak jelenleg a tabella második fokán, mert meccshátrányban vannak. Az újfalui együttes sem áll rosszul, a hátuk mögött lévõ négy összecsapásukból kettõt megnyertek, egyet döntetlenre hoztak, egyet pedig elveszítettek.

Turzó József tanítványai tavaly hazai pályán 7–3-ra verték a Gyõrt, aztán tavasszal fordult a kocka és az ETOnyert 3–2-re. A Magyar Kupa döntõjében is „randevúzott” a két egylet a 2011/12-es kiírásban, akkor a Mezei-Vill diadalmaskodott 4–0-ra. Pénteken este meglátjuk, ezúttal mire mennek egymással a riválisok.

Sorsoltak a kupában

Elkészült a Magyar Kupa második fordulójának a sorsolása. Mind a Mezei-Vill, mind pedig a DEAC Armada másodosztályú gárdát kapott ellenfélül, elõbbinek az Energia SC Gyöngyös, utóbbinak pedig a Rákosmenti FC csapatán kell túljutnia a továbbjutáshoz.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!