2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Kézilabda OSB mérkõzések a sportcsarnokbanForrás: berettyohir.hu
Utolsó módosítás: 2012-09-26 09:46:33
Szerdán a lányok a DVSC, a fiúk a Szeged II. csapatát fogadják az Országos Serdülõ Bajnokságban.

A BMSE fiataljai az elkövetkezõ néhány hónapban nem akármilyen gárdák ellen bizonyíthatnak. Az egyesület vezetõsége ugyanis úgy döntött, a gyerekek fejlõdését az szolgálja a legjobban, ha az edzések mellett lehetõséget kapnak, hogy rendszeresen tétmérkõzéseket vívhassanak. Ezért egy-egy fiú- és lánycsapatunkat benevezték az idei Országos Serdülõ Bajnokságba. Hogy ez mennyire rendkívüli esemény, azt jól mutatja, hogy erre anyagi lehetõségek híján, korábban még soha nem kerülhetett sor.

Mind a fiúk, mind a lányok már túl vannak az elsõ fordulón.

A Bencze Zoltán irányította lánycsapat Miskolcon kezdett 17-9-es félidõ után 28-17-re kikapott.

A tréner a mérkõzésrõl:

- Azt hiszem kihoztunk mindent, amit lehetett. A jelentõs adottságbeli különbségek ellenére jól álltuk a sarat, a védekezésünkkel elégedett vagyok. A támadásoknál már több volt a hiba, a helyzeteket ugyan megcsináltuk, betalálni viszont szinte csak Tóth Nórinak sikerült. Õ viszont tizenkétszer vette be a miskolciak kapuját…

Miskolci VSE – BMSE 28-17 (17-9)

Gólszerzõink: Tóth Nóra 12, Szabó Anett és Szûcs Anna 2-2, Tõzsér Barbara 1.

A gárda szerdán az egykori válogatott, EHF Kupagyõztes játékos, Csapó Erika irányította DVSC csapatát fogadja.

Bencze Zoltán szerint a debreceniek jobb játékerõt képviselnek a miskolciaknál. Vérmes reményeink így nem igazán lehetnek, a cél a tisztes helytállás, szeretnék tíznél kisebb vereséggel lehozni a meccset.

Berettyó MSE - DVSC 2012. szeptember 26. 16:00  Kabos Endre Sportcsarnok.

OSB leány C mérkõzések

 

A fiúk Szegeden a Pick elsõszámú csapata ellen kezdtek. A jobbára két évvel idõsebb, igencsak nagyra nõtt fiúk ellen nem sok esélyünk volt, a hazaiak 22-6-os félidõ után 42-9-re diadalmaskodtak.

Kiss Béla, a gárda edzõje szerint nincs ok az elkeseredettségre, hiszen egy lényegesen jobb adottságú, erõsebb csapattól kaptunk ki.

Pick Szeged - Berettyó MSE 42-9 (22-6)

Gólszerzõink: Dinók Dénes és Szatmári Tamás 3-3, Dávid József 2, Fekete Máté 1.

Az újfalui sihederek csütörtökön a Pick Szeged második számú csapatát látják vendégül. A fiúk trénere szerint, bár ez a gárda egy évvel fiatalabbakból áll, mint a szegedi egyes számú, ám ettõl még nem számíthatunk könnyebb mérkõzésre. A buzdításra nagy szüksége volna a srácoknak, szeretnék, ha minél többen ellátogatnának a sportcsarnokba és szurkolnának a gárdának.

Berettyó MSE - Pick Szeged II 2012. szeptember 27. 17:00

OSB fiú F mérkõzések

A BELÉPÉS MINDEN OSB MÉRKÕZÉSRE INGYENES!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!