2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Kedves Nótakedvelõ Barátok! Forrás: saját
Utolsó módosítás: 2012-11-13 17:48:56
  Balogh Imre rendezõ értesítése alapján, tájékoztatom a kedves nótakedvelõket, hogy hamarosan közeledik a rendkívüli rendezvény ideje!  2012. dec.09.-én /vasárnap/. "Ez a föld a hazám" címmel rendezzük JÁKÓ  VERA Emlék Gála mûsorát. A kivételes és halhatatlan  dalkirálynõ  halálának 25. évfordulójára hangzanak fel az ünnepelt legszebb nótái a  pályatársak és követõk elõadásában. Most még vonzóbbá téve a szereplõ gárdát Bokor János felkérésével.”  

 

„A rendezvény, mint ahogy a plakáton is szerepel, december 09-én lesz (vasárnap) 16 órai kezdettel. A vendégek általában 15- és 15,30-kor szoktak érkezni, hogy idõben elhelyezkedhessenek. A Lovarda elõtt biztonságos, ingyenes és tágas parkoló áll rendelkezésre. A Lovardát megközelíteni a Laktanya utca felõl lehet, ez az Árpád tér után második lámpa balra, és a Laktanya utcai saroktól a bejárat 60-80 m-re található. A jegyeket mindenképpen kell megvenni, mert az elõadás napján már nem szokott jegy lenni.
Aki még a jegyét nem vásárolta meg, hamarosan kapható lesz a Napló székházban és a plakáton hirdetett helyeken. A csoportosan érkezõ és 20 fõt meghaladó vendégek részére nagy kedvezményt adunk. Részükre az 1500.Ft-os jegyeket 1000.Ft.-os árakon biztosítjuk.
Nálunk, rendezõknél minden kérdésre információt adunk!  Tel:30/6342-844 52/710-038 /este/”
A rendezõk várnak minden érdeklõdõt erre a 23. magyar nóta gála elõadásra, amely egyben a szokásos KARÁCSONYI  ajándék elõadás is. Ajándékozza meg szeretteit belépõjeggyel, ez igazi karácsonyi ajándék lesz!!

Mellékelve az elõadás plakátja és ismertetõje.

Cserép Imre

tudósító




 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!