2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Kenéz Fruzsina a Póni - fogathajtó Világkupa elsõ helyezettjeForrás: saját
Utolsó módosítás: 2012-12-24 11:46:42
- Gratulálok a kiemelkedõ sikeredhez, amellyel Magyarország és Komádi hírnevét öregbítetted! Mikor kezdted el a fogathajtást? Mi indított erre? Kik voltak a segítõid?

 

Mesélj errõl nekünk!

Nagyon szépen köszönöm. 2009 tavaszán kezdtem el lovakkal foglalkozni, a szüleim indítottak el és segítenek ebben a mai napig. A versenyzést 2010-ben kezdtem el juniorként 2011-ben pedig felnõtt „A” kategóriára váltottam. Idén a versenyzést a nemzetközi Fábiánsebestyéni versenyen kezdtem, részt vettem Balatonlellén és Zombán valamint Jászkarajenõn az OB döntõn zártunk. Sajnos a kis létszámú versenyek miatt kevésbé eredményesebben végeztük el az évet, mint tavaly.

- Milyen versenyeken vettél eddig részt? Hogyan jutottál el  Budapestre, a Világkupa versenyre?

A 2012/2013-as téli fedeles versenyszezon jól indult, Tápiószentmártonban volt az elsõ verseny ahol szintén 1. lettem. Két héttel késõbb Újhartyánban 3. lettem és ezek az eredmények alapján kerültem be az OTP Bank Lovas Világkupa Póni szimultán válogatottjába.

- Milyen érzés volt a versenyen részt venni és átvenni az elsõ díjat?

Nagyon élveztem a budapesti versenyt, felemelõ érzés volt egy emberekkel teli arénában hajtani és átvenni az elsõ helyezettnek járó díjat.

- Milyen terveid vannak?

A téli szezonra tekintve szeretnék egy dobogós helyezést elérni, jövõre pedig egyre rangosabb versenyeken eredményesen szerepelni. Célom a lovakat felkészíteni egy olyan szintre, amivel sikerül bekerülnöm a magyar válogatott csapatba és kijutni a jövõ évi felnõtt póni világbajnokságra.

- Kívánom, hogy terveid váljanak valóra!

Cserép Imre

tudósító

/Fotók: - Hajdú Krisztina

 

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!