2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Hírösszefoglaló a 2013. január 16-án történt eseményekrõlForrás: saját
Utolsó módosítás: 2013-01-18 11:52:18
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. január 16-án is több esetben történt rendõri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, 23 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 12 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 9 esetben történt. Megyénk személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem volt.

Egy 28 éves fehérgyarmati nõt tiltott kéjelgés miatt állítottak elõ a debreceni rendõrjárõrök 2013. január 16-án délután. A fiatal nõ a  Nagyerdõ területén, védett övezetben az arra haladó gépjármûvek vezetõinek kínálta anyagi juttatás ellenében szexuális szolgáltatásait. Az örömlányt a rendõrök érték tetten és szabálysértési õrizetbe vették.

Késõ délután a Debreceni Városi Bíróság elfogató parancsa alapján vett õrizetbe a Debreceni Rendõrkapitányság egy 37 éves monostorpályi férfit.

Hajápoló terméket lopott tegnap délután egy debreceni illatszerboltban egy férfi, akit a biztonsági õrök tetten értek. A helyszínre érkezõ járõrök a 20 éves debreceni férfit elõállították a kapitányságra, ahol meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vették.

A rendõrjárõrök 2013. január 16-án délután a hajdúhadházi Földi János utcában ellenõriztek egy férfit. Az ellenõrzés során derült ki, hogy a 43 éves hajdúhadházi férfival szemben a Debreceni Városi Bíróság lopás vétség elkövetése miatt bocsátott ki elfogató parancsot. A férfit elõállították a Hajdúhadházi Rendõrkapitányságra, ahol bûnügyi õrizetbe vették.

A mezõõr jelzése alapján intézkedtek a vámospércsi járõrök 2013. január 16-án délután Bagamérban. A három intézkedés alá vont férfi a Bagamér külterületén lévõ erdõbõl vágta ki engedély nélkül a fát, amit egy lovaskocsival szállítottak el. A három bagaméri férfit a járõrök elõállították a Vámospércsi Rendõrõrsre, ahol tulajdon elleni szabálysértés miatt õrizetbe vették õket a nyomozók.

 

 

Szintén falopás miatt vették szabálysértési õrizetbe 2013. január 16-án délután a hajdúszoboszlói járõrök egy helyi férfit, aki a hajdúszoboszlói, Angyalházi útfélen akácfát vágott ki engedély nélkül. A férfit elfogták majd elõállították a kapitányságra, ahol szabálysértési õrizetbe vették a nyomozók.

 

 

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya betöréses lopás bûntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt vett õrizetbe 2013. január 16-án egy férfit. A férfi az elmúlt év végén tört be egy egyeki házba, ahonnan mûszaki cikkeket, ékszert és egyéb használati tárgyakat tulajdonított el. A 22 éves gyanúsítottal szemben az eljárást a Balmazújvárosi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya folytatja le.

 

Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!