2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Hírösszefoglaló a 2013. január 23-án történt eseményekrõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-01-24 14:00:01
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. január 23-én is több esetben történt rendõri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 2 személyt fogtak el és 28 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 7 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, 2 fõt körözés alapján, 4 fõt ittas jármûvezetés miatt. Biztonsági intézkedés 5 esetben történt. Megyénk közútjain 2 könnyû sérüléssel járó közlekedési baleset volt.

Körözték

A debreceni vasútállomás területén hangoskodott, kiabált egy férfi 2013. január 23-án késõ este, akit intézkedés alá vontak a rendõrök. Az ellenõrzés során kiderült, hogy a 63 éves debreceni férfivel szemben garázdaság bûntette miatt a Debreceni Járásbíróság elfogató parancsot adott ki ellene. A férfit elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol bûnügyi õrizetbe vették a nyomozók.

Fatolvajok õrizetben

Pocsaj külterületén falopáson értek tetten három helyi férfit a rendõrjárõrök 2013. január 23-án délután. A három férfi engedély nélkül tölgyfát vágott ki a Töviskes –tanya melletti erdõs részbõl, amit kézifûrésszel daraboltak fel az elszállításhoz. Valamennyi személyt elõállították a Pocsaji Rendõrõrsre, ahol meghallgatásukat követõen szabálysértési õrizetbe vették õket a nyomozók.

A hajdúhadházi járõrök hat személyt fogtak el és állítottak elõ 2013. január 23-án délután illetve este, akiket falopáson értek tetten. Az elõállított öt férfit és egy nõt meghallgatásukat követõen szabálysértési õrizetbe vették.

 

 

Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!