2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Hírösszefoglaló a 2013. január 27-én történt eseményekrõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-01-29 10:38:01
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. január 27-én is több esetben történt rendõri intézkedés. Az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el és 25 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 5 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 4 esetben történt. Megyénk közútjain személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt.

Szabálysértési õrizetbe vették

A Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság rendõrei egy 20 éves helyi férfit vettek garázdaság szabálysértése miatt szabálysértési õrizetbe 2013. január 27-én hajnalban. A fiatal férfi a hajnali órákban egy szórakozóhelyrõl tartott hazafele barátaival, amikor a hajdúszoboszlói Szent István parkban, a Harangház elõtti területen - szórakozásból - megrongálta a szemeteskukákat.  A férfit elfogták, elõállították  majd meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vették.

 

Lucernabálákat loptak

A Püspökladányi Rendõrkapitányság lopás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két 30 éves földesi férfival szemben. A megalapozott gyanú szerint a két férfi 2013. január 28-án késõ este egy Földes külterületén található tanyáról lovasszekérrel lucernabálákat tulajdonított el. A Kabai Rendõrõrs járõrei a tolvajokat rövid idõn belül elfogták és elõállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki õket a nyomozók.

 

Tyúktolvajok

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság rendõrei elfogták azt a két férfit, akik 2013. január 27-re virradóan a város külterületén található tyúkteleprõl tyúkokat loptak. A lopást észlelte a telep biztonsági õre, így a tolvajok a zsákokba rakott baromfit hátrahagyva elmenekültek. A bejelentést követõen a járõrök a helyi polgárõrök segítségével elfogták a menekülõ elkövetõket. A 28 és 33 éves helyi férfiakat elõállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták õket. A két férfival szemben lopás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt az eljárást a  Balmazújvárosi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya folytatja le.

 

 

 

Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!