2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Már beadhatók a versenyképességi és kiválósági pályázatokForrás: hirposta.hu
Utolsó módosítás: 2013-02-08 09:16:33
Már beadhatók a K+F Versenyképességi és Kiválósági Szerzõdések címû felhívásra a pályázatok - hívja fel a figyelmet a Deloitte.

Az ország egész területén elérhetõ pályázati kiírás keretében akár 6 milliárd forint összegû támogatást is el lehet nyerni integrált K+F projektek megvalósítására - olvasható a társaság hírlevelében. A pályázaton gazdasági társaságok. költségvetési szervek, nonprofit szervezetek vehetnek részt.

A kiírás célja, hogy stratégiai jelentõségû, Magyarország versenyképességét növelõ projekteket támogasson, így akár 4 év futamidejû projektekkel is lehet pályázni. A pályázat keretében több "alprojekt" is alkothat egy integrált projektet.

Veszprémi István, a Deloitte Zrt. adópartnere a hírlevélben kiemeli: a pályázatokat konzorciumban lehet benyújtani, akár minden "alprojekt" esetében külön-külön konzorciummal. A legfontosabb támogatható tevékenységek az alapkutatás, az ipari kutatás és a kísérleti fejlesztés, melyek esetében személyi jellegû költségek, igénybe vett szolgáltatások, anyagköltség, rezsiköltség, eszközbeszerzés és immateriális javak beszerzése számolható el.

A pályázatokat 2013. január 15-tõl a keret kimerüléséig, de legkésõbb 2013. december 31-ig lehet beadni. Az elsõ pályázatértékelési nap 2013. április 15-én lesz, az addig beérkezett pályázatok nagyobb eséllyel részesülhetnek támogatásban, mivel a késõbbiekben valószínû a pályázati keret kimerülése.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!