2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Kisvállalkozás építheti az útdíjrendszertForrás: origo.hu
Utolsó módosítás: 2013-04-19 09:43:52
A nemzetbiztonsági védõernyõ alatt lefolytatott tenderen gyõztes cég szerzõdését a hírek szerint már alá is írták. A Népszabadság szerint a cégnek partnerek egész sorára lesz szüksége az útdíjrendszer kialakításához.

Megint van gazdája az elektronikus útdíjrendszernek, a Népszabadság úgy tudja: a Getronics Kft. januári visszalépése után négy hónappal az i-Cell Kft. és szövetségesei kaphatnak lehetõséget az ország 6318 kilométernyi közútját lefedõ hálózat kiépítésére.

A lap azt írta: a Nemzeti Infokommunikációs Zrt. nemzetbiztonsági védõernyõ alatt lefolytatott tenderén gyõztes cég szerzõdését a hírek szerint már alá is írták, de nem lehet tudni, mennyibe kerül majd a beruházás.

A lap az Opten céginformációs adatbázisára hivatkozva azt írta: a tender gyõztese igazi kisvállalkozás. A társaság másfél éve 21 fõt foglalkoztatott, árbevétele tavalyelõtt mintegy 420 millió, mérleg szerinti eredménye pedig 23,7 millió forint volt. A Népszabadság szerint az i-Cellnek alighanem partnerek egész sorára lesz szüksége az útdíjrendszer kialakításához. Ennek megfelelõen az alvállalkozók keresése már meg is kezdõdött. A lap úgy tudja, kellenek partnerek az út menti acélszerkezetek gyártására és telepítésére, az adatátviteli és adatbázis-kezelési szolgáltatások biztosítására is.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!