2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
„Retro” majális a pocsaji kasszánForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-05-02 11:55:09
Pocsaj – Néhány év kihagyásával ismét megrendezték Pocsajban a majálist május elsején: ezúton a régmúltat idézve, „retro-buli” volt: a kassza-tanyán, mely a falutól néhány kilométerre helyezkedik el.

A nap folyamán számos program várta a fiatalokat, idõseket, kicsiket és nagyokat: különbözõ versenyekben mérték össze tudásukat: volt kötélhúzás, akadályverseny, családi vetélkedõk, sárkányrepülõk készítése és eregetése, lovaglás, fõzõverseny.

A délutáni órákban a fellépõk sokasága – helyi és környezõ települések csoportjai – szórakoztatta az eddigre már népes közönséget a ragyogó napsütésben.
Fellépett a Szivárvány Népdalkör, a pocsaji nemzetiségi néptánccsoport, a „Nemcsak a húszéveseké a világ” Nyugdíjas Klub, az esztári citeracsoport, a kismarjai színjátszó csoport, a Berettyó Népzenei Együttes, több mazsorettes csoport – a „Huncutkák” és a „Pillangók” csoportja – , tánccal Jóni Fruzsina lépett fel, az esti órákban pedig a Betli duó volt a sztárvendég a kassza-tanyai színpadon.

A nap folyamán többek között csillámtetoválás, arcfestés, lovaglás, csocsó, büfé, étel-ital várta a messzire kerékpározókat, kikapcsolódni vágyókat május elsõ napján.

Nagyné Kelemen Mónika
tudósító

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!