2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
A nagy melegben jól jön egy kis felfrissülésForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-06-17 10:42:55
Az elmúlt hetek esõs és hideg idõjárása az emberekben elfeledtette a klímaberendezések szükségességét. Most viszont hirtelen beköszöntöttek az idei nyár elsõ meleg napjai, sõt nyugodtan mondhatjuk, hogy igazi kánikula van.

Általános tendenciaként elmondható, hogy a klímavásárlás szándéka az igazi kánikula beköszöntekor érik meg az emberekben. Az így kialakult szükséghelyzetben pedig sokan szakember segítsége nélkül vágnak bele a készülék kiválasztásába és megvásárlásába, majd keresnek szeretlõt a készülék telepítéséhez, több – kevesebb sikerrel.

Valljuk be, hogy az ilyen szükséghelyzetekben nem minden esetben születnek a legjobb megoldások, melyek hátrányos következményeit évekig tapasztaljuk.

Látogasson el webáruházunkba, ahol akciós klímaberendezések széles palettáját kínáljuk ügyfekeink részére. Amennyiben választása során olyan kérdés merülne fel Önben, melyre ott nem kap választ, keressen fel bennünket elérhetõségeink valamelyikén, és mi segítünk Önnek annak megválaszolásában.

Ne feledje, hogy mi nem csak vásárlási lehetõséget biztosítunk Önnek webáruházunkban, hanem komplex szolgáltatásaink keretében biztosítjuk az ingyenes házhozszállítást, a készülék beszerelését, garanciális idõn belül és azon túl is készüléke karbantartását, javítását, szervizelését annak érdekében, hogy megvásárolt készüléke minél hosszabb ideig az Ön kényelmét szolgálhassa!

Válasszon bennünket, vegye igénybe szolgáltatásainkat! Reméljük, Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Tel.: 06 30 591 5476
www.deklima.hu

[email protected]

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!