2024. május 5. Vasárnap, Györgyi.
 
Tiltott kéjelgõk õrizetben – Rendõrségi hírek Hajdú-BiharbólForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2013-07-30 12:09:11
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten a rendõrök. Az egyenruhások 23 fõt állítottak elõ, közülük 5 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 1 halálos és 3 könnyû sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Az ittasság ellenõrzéseken 5 esetben mutatott pozitív eredményt a légalkohol-mérõ.

Õrizetbe vették a szabálysértõket

A járõrök Debrecenben, Hajdúhadházon és Berettyóújfaluban három nõt fogtak el tiltott prostitúció miatt. A nõket a rendõrök tetten érték, amint illegálisan szexuális szolgáltatásokat kínáltak férfiaknak. Az elkövetett cselekményük miatt elõállították õket a rendõrkapitányságra, majd meghallgatásukat követõen õrizetbe vették a szabálysértõket, akik ellen eljárást indítottak.

Szintén elfogták a debreceni rendõrök azt a 44 éves helyi férfit, aki 2013. július 29-én este egy helyi nagyáruházban élelmiszert lopott, azonban az üzletbõl már nem sikerült távoznia, mivel a biztonsági õrök megállították és a rendõrök kiérkezéséigvisszatartották. A helyszínre érkezõ járõrök a helyi férfit elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, majd meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vették.

Körözött személyeket fogtak el

A debreceni rendõrök egy 63 éves nyírábrányi férfit és feleségét igazoltatták 2013. július 29-én délután Létavértesen, mivel az egyik létavértesi ház tulajdonosa telefonon tett bejelentést arról, hogy két személy az õengedélye nélkül költözött be az üresen álló ingatlanába, ahonnan többszöri felszólítása ellenére sem akartak távozni. Az önkényes lakásfoglalókkal szemben intézkedõ rendõrük megállapították, hogy a férfival szemben a Debreceni Járásbíróság korábban elfogatóparancsot adott ki, ezért õt elfogták és õrizetbe vették.

Szintén a Debreceni Rendõrkapitányság járõrei 2013. július 29-én délután elfogták és a rendõrkapitányságraelõállították azt a 33 éves komádi férfit, akivel szemben a Debreceni Járásbíróság elfogatóparancsavolt érvényben. A körözött férfit a rendõrség bûnügyi õrizetbe vette.

Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!