2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-08-28 11:14:23
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 12 személyt fogtak el, 10 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt pedig az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 11 fõt állítottak elõ, ebbõl 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain 1 könnyû sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Tulajdon elleni szabálysértés – bolti lopás – miatt az elmúlt 24 órában a Debreceni Rendõrkapitányság 1 fõt vett szabálysértési õrizetbe, akit 72 órán belül állítanak bíróság elé.  

Újlétán 2013. augusztus 26-án este négy személy elõzetes szóváltást követõen kölcsönösen bántalmazta egymást. A rendõrök a négy férfit a helyszínen elfogták és elõállítottak a rendõrkapitányságra. S. József 29 éves, B. Albert 21 éves, M. Roland 22 éves és M. Gyula 30 éves újlétai lakosokkal szemben garázdaság bûntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást - az elkövetõk õrizetbe vétele mellett – a Hajdúhadházi Rendõrkapitányság folytatja le.

 

 

A Debreceni Rendõrkapitányság ügyeletére 2013. augusztus 26-án éjszaka érkezett bejelentés arról, hogy a Böszörményi úton egy élelmiszerüzlet elõtt két férfi összeverekedett. A kiérkezõ járõröknek a sértett elmondta, hogy egy idegen férfi inzultálta a barátnõjét, majd miután a barátnõje védelmére kelt, a gyanúsított leütötte õt. A rendõrök – a sértett által támadójáról adott személyleírás alapján –a beazonosított verekedõt a helyszíntõl nem messze elfogták és a kapitányságra elõállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. N. Csaba 24 éves debreceni lakossal szemben az eljárást garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendõrkapitányság folytatja le.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!