2024. május 9. Csütörtök, Gergely.
 
Bíróság elé állnakForrás: saját
Utolsó módosítás: 2013-08-28 11:16:03
Több ügyben is bíróság elé állítási javaslattal fejezte be a nyomozást a Debreceni Rendõrkapitányság.

A nyomozás adatai szerint a Debreceni Rendõrkapitányságra 2013. július 26-án éjfélkor érkezett bejelentés, mert az egyik Görgey utcai társasházban egy feldühödött férfi a feleségével szeretett volna beszélni, aki egy ismerõse lakásában tartózkodott és nem akart ajtót nyitni. A férj a lépcsõházban kiabált, több alkalommal belerúgott az ajtóba és megpróbált bejutni a lakásba. A kiérkezõ járõrök elfogták V. Lászlót és a kapitányságra elõállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendõrkapitányság vizsgálati osztálya a 42 éves debreceni férfival szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elrendelt nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Debreceni Járási Ügyészségnek.

 

 

Debreceni nagyáruház biztonsági szolgálata tett telefonon bejelentést a Debreceni Rendõrkapitányság ügyeletére, mert 2013. július 28-án egy nõ az üzlet mûszaki osztályáról egy hajszárítót és egy hajvasalót lopott el úgy, hogy a tárgyak csomagolását az egyik próbafülkében eltávolította, azokat a táskájába rejtette, majd fizetés nélkül akart távozni. A biztonsági õrök a nõt pénztártól való távozása után megállították és visszatartották a rendõrök kiérkezéséig. A helyszínre érkezõ járõrök elfogták a tolvajt, akit elõállítottak a kapitányságra. A 38 éves külföldi nõ gyanúsítotti kihallgatásán a nyomozóknak beismerõ vallomást tett.

Vele szemben a Debreceni Rendõrkapitányság szabálysértési értékre, dolog elleni erõszakkal elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte és a nyomozás iratait – bíróság elé állítási javaslattal – megküldte a Debreceni Járási Ügyészségnek.

 

 

Egy debreceni drogériában 2013. július 31-én illatszereket lopott el egy 31 éves piliscsabai nõ, azonban az üzletbõl már nem sikerült távoznia, mert a biztonsági õrök megállították és értesítették a rendõrséget. A Készenléti Rendõrség járõrei a helyszínre érve a nõt elfogták és elõállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

A Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya Sz. Klaudia ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetõeljárás nyomozati szakaszát befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!