2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Elfogták a debreceni dílertForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-07-07 14:52:57
A terjesztõ lakása elõtt a nyomozók elfogtak két fiatal férfit is, akik épp a díler lakásáról jöttek le, az általuk vásárolt 1-1 gramm marihuánával. A képen látható férfit még keresik!

A Debreceni Rendõrkapitányság körülbelül fél éves nyomozást követõen elfogta azt a 25 éves férfit, aki debreceni fiatalok részére marihuánát és speed-et árult.

A nyomozók július elsején éjszaka Serház utcai albérleti lakásán fogták el azt 25 éves férfit, akinek tevékenységét már több hónapja figyelték.

A férfi lakásán naponta körülbelül tíz fiatal fordult meg, vélhetõen kábítószerért mentek.

A terjesztõ lakása elõtt a nyomozók elfogtak két fiatal férfit is, akik épp a díler lakásáról jöttek le, az általuk vásárolt 1-1 gramm marihuánával.

A Serház utcai lakásban tartott házkutatás során egy dobozban elõre kicsomagolt – eladásra szánt – kábítószerek mellett – melyeket szakértõi vizsgálatra küldtek, lefoglalaltak az adagok kimérésére használt digitális mérleget, valamint növénydarálót is.

 

A férfit õrizetbe vettük, a Debreceni Városi Bíróság 2009 július 03-án elõzetes letartóztatásba helyezte.

Az eljárás visszaélés kábítószerrel bûntett megalapozott gyanúja miatt folyamatban van.

A nyomozás során felmerült, hogy a kábítószer terjesztésében részt vett – a mellékelt képen látható - Boros Hermann (1988) is, aki ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki, mivel nevezett ismeretlen helyen tartózkodik.

Kérjük, hogy akinek információja van Boros Hermann hollétérõl, tartózkodási helyérõl, tegyen bejelentést a 107-es, illetve 112-es ingyenesen hívható segélyhívók egyikén. A bejelentõ személyét, adatait bizalmasan kezeljük.

Visszaélés kábítószerrela 1978. évi IV. tv- a büntetõtörvénykönyvrõl 282. §. (1) alapján

„Aki kábítószert termeszt, elõállít, megszerez,, tart, az országba behoz, onnan kivisz, az ország területén átvisz, bûntettet követ el, és öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.”

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!