2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Hajdú-Bihar megyében történtForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-09-03 12:29:23
Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el, közülük 6 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 18 személyt állítottak elõ, ebbõl 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain 2 könnyû sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

 

 

A Debreceni Rendõrkapitányság járõrei 2013. szeptember 2-án délután Debrecenben a Vértes utcán igazoltattak egy férfit, akirõl az intézkedés során kiderült, hogy korábban a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. A rendõrök T. A. 50 éves helyi lakost elfogták, a kapitányságra elõállították, majd a Hajdú-Bihar Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították, ahol megkezdte jogerõs büntetésének letöltését.

 

A Debreceni Rendõrkapitányság ügyeletére 2013. szeptember 2-án 6 óra 30 perckor egy létavértesi nõ tett bejelentést, mert ismeretlen személy ellopta kerékpárját éjszaka a házuk udvaráról és a kerítés kapuját is kidöntötte. A kiérkezõ járõrök – a sértett által adott leírás alapján – azonnal elkezdték keresni a biciklit és az elkövetõt, mely egy órán belül eredményre is vezetett. A rendõrök egy Létavérteshez közeli településen találták meg az eltulajdonított kétkerekût és a tolvajt. Az egyenruhások elfogták és a létavértesi rendõrõrsre elõállították a 20 éves álmosdi férfit, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Vele szemben a Debreceni Rendõrkapitányság Létavértesi Rendõrõrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!