2024. április 30. Kedd, Katalin, Kitti.
 
Az elmúlt 24 óra rendõrségi intézkedéseiForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-09-11 13:08:35
Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság 2013. szeptember 11. 9:20 Az elmúlt 24 óra eseményei. A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 23 személyt állítottak elõ, ebbõl 1 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melybõl 1 halálos kimenetelû balesetben 1 személy vesztette életét, 1 közúti közlekedési baleset pedig súlyos sérüléssel végzõdött.   Tulajdon elleni szabálysértés miatt 2013. szeptember 10-én a rendõrök a Debreceni Rendõrkapitányságon 2 fõt, a Hajdúhadházi Rendõrkapitányságon 3 fõt, míg a Hajdúböszörményi és a Berettyóúfalui Rendõrkapitányságokon 1-1 fõt vettek szabálysértési õrizetbe. Az eljárás alá vont személyek 72 órán belül bíróság elé állnak.    

 

Szabálysértési õrizetbe vették a püspökladányi rendõrök azt a 43 éves gépkocsivezetõt, akit 2013. szeptember 10-én este igazoltattak Kabán, a Cukorgyár utcában. Az intézkedéskor kiderült a jármûvezetõrõl, hogy a Püspökladányi Rendõrkapitányság a jármûvezetéstõl korábban eltiltotta.

Mivel az eltiltás tartama még nem telt el, ezért a járõrök L. Zoltánt elõállították a kapitányságra, ahol gyanúsítotti meghallgatása után õrizetbe vették. A sárrétudvari férfival szemben jármûvezetéstõl eltiltás tartama alatt szabálysértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

 

A Debreceni Rendõrkapitányságra 2013. szeptember 10-én, telefonon tett bejelentést egy helyi nõ arról, hogy háza közelében egy férfi megpróbálta megerõszakolni.

A rendõrök a helyszín közelében a feltételezett erõszakoskodót elfogták, elõállították a rendõrkapitányságra és gyanúsítotti kihallgatását követõen õrizetbe vették.

N. Gábor 59 éves debreceni lakos ellen szexuális erõszak bûntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendõrkapitányság büntetõeljárást indított.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!