2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Szabálysértõt és garázdákat fogtak el a rendõrökForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-10-03 15:42:41
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el, közülük 5 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 31 személyt állítottak elõ, ebbõl 11 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 4 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melybõl 2 súlyos, 2 könnyû sérüléssel végzõdött.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra 2013. október 2-án 11 óra 40 perckor érkezett a bejelentés arról, hogy egy helyi áruház parkolójában verekedés történt.

A résztvevõ felek között kialakult vitának és verekedésnek végül a kiérkezõ járõrök vetettek véget, akik a helyszínrõl két férfit és egy nõt állítottak elõ a kapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki õket.

A nyomozás adatai szerint az áruház parkolójában a három (28 és 47 év közötti) garázda úgy szállt ki egy Audi személygépkocsiból, hogy az egyikõjük a jármû ajtaját rányitotta a mellettük várakozó Suzuki gépkocsi oldalára, amely ennek következtében megrongálódott. A Suzukiban tartózkodó férfi ezt sérelmezte, majd a három személy erre válaszul rátámadt és bántalmazták.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság a csökmõi gyanúsítottak ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

 

A berettyóújfalui járõrök elfogták azt a debreceni fiatalkorút, aki 2013. október 2-án 13 órakor egy berettyóújfalui drogériából parfümöt lopott.

A 15 éves fiú az illatszert a zsebébe rejtette, majd a pénztártól fizetés nélkül távozott. Az áruvédelmi kapu azonban ekkor riasztott. Az üzlet alkalmazottai értesítették a rendõröket, akik a helyszínre érve elfogták a tolvajt és elõállították a kapitányságra, ahol kihallgatták, majd õrizetbe vették.

A fiatalkorú ellen a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság szabálysértési eljárást indított és 72 órán belül bíróság elé állítja.

 

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetõeljárást S. József, Cs. Sándor és fiatalkorú társukkal szemben, akik 2013. október 2-án este Zsákán – egy korábbi nézeteltérés miatt – az utcán egymással összeverekedtek.

A helyszínre érkezõ járõrök elfogták és elõállították a kapitányságra a 16 és 45 év közötti garázdákat, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki õket.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!