2024. május 4. Szombat, Mónika, Flórián.
 
Hírek Hajdú-Bihar megyébõlForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-10-21 19:23:15
Garázdákat és szabálysértõket fogtak el a rendõrök.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 16 személyt állítottak elõ, ebbõl 3 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendõrök, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

A Debreceni Rendõrkapitányság garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a 23 éves Sz. Sándor, a 17 éves fiatalkorú társa, valamint a 23 éves D. Zsigmond debreceni lakosok ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi és a fiatalkorú lány között 2013. október 20-án 12 óra 30 perc körüli idõben, Debrecenben a Kossuth téren vita alakult ki, majd kölcsönösen bántalmazták egymást. A rendõrök negyedórán belül elfogták és a kapitányságra elõállították a három garázdát, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki õket.

A debreceni lakosok ellen, szabadlábon hagyásuk mellett garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Debreceni Rendõrkapitányság folytatja a nyomozást.

Elfogták a járõrök azt a debreceni férfit, aki 2013. október 20-án 16 óra 40 perc körüli idõben egy helyi áruházból szeszesitalt tulajdonított el, azonban az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársa észlelte a lopást és a rendõrség kiérkezéséig visszatartotta a tolvajt. A férfit a járõrök elfogták és elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol meghallgatását követõen õrizetbe vették. A 27 éves férfi a tulajdon elleni szabálysértés miatt 72 órán belül bíróság elé áll.

Az ártándi határátkelõhelyen 2013. október 20-án két moldáv férfi igazoltatásakor megállapítást nyert, hogy tiltott határátlépés szabálysértést követtek el, mivel úgy léptek be az ország területére, hogy jogszerû tartózkodásra jogosító érvényes okmánnyal nem rendelkeztek. A rendõrök a férfiakat elõállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol meghallgatták õket. Az egyenruhások a szabálysértõket a további eljárás lefolytatása céljából a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Észak-alföldi Igazgatóságára vitték.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!