2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Bíróság elé áll a tolvajForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-10-22 20:00:51
Táskája titkos zsebébe rejtette a férfi a lopott árucikkeket. Gyorsított eljárásban felelhet tettéért.

A Debreceni Rendõrkapitányság nyomozást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy hajdúhadházi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint, Debrecen egyik nagyáruházában 2013. október 1-jén 19 óra 30 perc körüli idõben egy férfi különbözõ kozmetikai és egyéb cikkekrõl távolította el az áruvédelmi eszközöket, majd azokat a táskájában kialakított titkos zsebébe elrejtette és fizetés nélkül akart távozni az üzletbõl. A bolt biztonsági õre azonban észlelte a lopást és errõl értesítette a rendõrséget, majd kiérkezésükig visszatartott a tolvajt. A 23 éves P. Gergõt a járõrök elfogták és elõállították a kapitányságra, ahol a nyomozóknak gyanúsítotti kihallgatásakor beismerte a bûncselekmény elkövetését.

Vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás nyomozati szakaszát a Debreceni Rendõrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte és az ügyben keletkezett iratokat 2013. október 21-én bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!