2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Lopásnak indult, rablás lett belõleForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-10-24 20:31:43
Rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást a hajdúhadházi rendõrök az ellen a 21 éves férfi és 19 éves társa ellen, akik tyúkokat akart lopni.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2013. október 22-én 1 óra körüli idõben egy hajdúsámsoni családi ház udvarára mászott be egy férfi, ahonnan több tyúkot is kiadott a kerítésen keresztül az utcán tartózkodó társának. Az ott lakó 73 éves bácsi észrevette, hogy lopják a háziállatait, ezért rászólt a két tolvajra, akik elszaladtak. A sértett kerékpárjával utánuk ment, majd az egyik utcában utolérte a férfit és a nõt, akiktõl visszakérte az ellopott baromfikat. A tolvajok fakaróval a kezükben megfenyegették az õket követõ idõs férfit, aki megijedt és visszasietett a házához, majd értesítette a rendõrséget.

A helyszínre érkezõ járõrök rövid idõn belül elfogták és elõállították a kapitányságra az egyik feltételezett elkövetõt, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

A rendõrök R. Zsolt társát, V. Rozáliát késõbb hallgatták ki gyanúsítottként.

A hajdúhadházi lakosokkal szemben rablás bûntett megalapozott gyanúja miatt a Hajdúhadázi Rendõrkapitányságon folyik a nyomozás.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!