2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Az elmúlt 24 óra intézkedéseiForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-10-26 08:44:46
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, közülük 3 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 11 személyt állítottak elõ, ebbõl 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Hajdú-Bihar megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

A Debreceni Rendõrkapitányság járõrei elfogták és elõállították a kapitányságra azt a 29 éves helyi férfit, akit 2013. október 24-én 20 óra körüli idõben a város egyik bevásárlóközpontjának biztonsági õrei lopáson értek tetten.

K. Lajos az egyik üzlet próbafülkéjében eltávolította két nadrág áruvédelmi eszközét, majd azokkal fizetés nélkül akart távozni, de a férfi gyanússá vált a bolt alkalmazottainak, akik értesítették a rendõrséget. A debreceni férfit elõállítását követõen, a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Ellene szabad lábon hagyása mellett, lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás a Debreceni Rendõrkapitányságon.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!