2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
„Segítõ kezek” bûnmegelõzési képzéseForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-10-28 13:51:29
A „Segítõ kezek az idõsek otthoni biztonságáért…” programban foglalkoztatottak részére tartott képzéseket a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztálya.

Hajdú-Bihar megye hat településén indult mintaprojektben részt vevõ közfoglalkoztatottak részére tartottak bûnmegelõzési képzést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnmegelõzési Osztályának munkatársai.

A „Segítõ kezek az idõsek otthoni biztonságáért értékteremtõ közfoglalkoztatással, közösségi szolgálattal és önkéntes tevékenységgel” program célja, az idõsek számára olyan észlelõ és jelzõrendszer kialakítása, amely segíti az idõsek áldozattá válásának megelõzését.

A programban foglalkoztatott közel 100 fõ a képzésen megismerkedhetett az idõskorúak sérelmére leggyakrabban elkövetett bûncselekményekkel, az elkövetési módszerekkel, a megelõzési lehetõségekkel és az áldozatvédelmi rendszer mûködésével.

A programban Hajdúböszörmény, Balmazújváros, Hajdúnánás, Berettyóújfalu, Püspökladány, Derecske települések vesznek részt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!