2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Az elmúlt 24 óra eseményeiForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-10-28 14:45:24
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, közülük 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 27 személyt állítottak elõ, ebbõl 6 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 5 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melybõl 1 halálos kimenetelû balesetben 1 személy vesztette életét, 4 közúti közlekedési baleset könnyû sérüléssel végzõdött.

Hajdúböszörményben az egyik dohánybolt elõl ismeretlen tettes 2013. október 26-án 11 óra 20 perc körüli idõben egy mûanyag széket és egy mûanyag asztalt tulajdonított el. Az esetrõl az üzlet tulajdonosától értesült egy szabadnapos rendõr, aki a tolvaj felkutatására indult. A város egyik utcájában a fõtörzsõrmester észrevett egy férfit, akinek a kerékpárjára voltak felerõsítve a keresett tárgyak. Az 53 éves helyi férfit a kiérkezõ járõrök elfogták és elõállították a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányságra, ahol meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vették. A szabálysértõ 72 órán belül bíróság elé állhat.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!