2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Hajdú-Bihar megyében történtForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2013-10-29 16:14:13
Két férfi ellen is elfogatóparancs volt érvényben, ezért a rendõrök elfogták õket.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 2 személyt fogtak el az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 19 személyt állítottak elõ, ebbõl 6 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A Debreceni Rendõrkapitányság járõrei 2013. október 28-án 8 óra 30 perc körüli idõben Debrecenben, a Derék utcán igazoltatták P. Károly 51 éves helyi lakost. Az intézkedéskor kiderült, hogy a férfi ellen a Debreceni Járásbíróság által lopás bûntett elkövetése miatt kiadott elfogatóparancs van érvényben. A rendõrök a férfit elfogták, a rendõrkapitányságra elõállították és bûnügyi õrizetbe vették.

A járõrök Debrecenben, egy autómosó elõtt igazoltattak egy férfit 2013. október 28-án 14 óra 25 perc körüli idõben. Az igazoltatáskor az egyenruhások megállapították, hogy a Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki a 35 éves férfi ellen. A rendõrök B. József helyi lakost elfogták és a kapitányságra elõállították, ahol a nyomozók bûnügyi õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!