2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Vádemelési javaslat a tolvajjal szembenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-10-30 14:04:00
A Készenléti Rendõrség járõrei fogták el azt a férfit, aki ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasolnak a rendõrök.

A nyomozás adatai szerint egy debreceni nagyáruház elektronikai üzletébõl 2013. június 22-én 18 óra körüli idõben egy férfi több DVD lemezt betett a szatyrába, amelyekrõl eltávolította az áruvédelmi eszközöket és fizetés nélkül távozott.

A debreceni lakos 2013. június 24-én ismét visszament a boltba, azonban a biztonsági õrök felismerték és telefonon értesítették a Debreceni Rendõrkapitányságot. A közelben járõrözõ készenléti rendõrök a bejelentést követõen az üzletben elfogták és a kapitányságra elõállították a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 41 éves férfit, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak. M. Zsolt János lakásán a rendõrök házkutatást tartottak, ahol megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított lemezeket.

A férfival szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Debreceni Rendõrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!