2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Az elmúlt 24 óra eseményeiForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-10-30 14:12:25
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, közülük 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján, 2 fõt pedig az ország területén történõ jogellenes tartózkodás miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyekbõl 1 súlyos és 1 könnyû sérüléssel végzõdött.

 

Az ártándi határátkelõhelyen 2013. október 29-én 3 óra körüli idõben egy külföldi nõ és egy külföldi férfi igazoltatásakor megállapítást nyert, hogy tiltott határátlépés szabálysértést követettek el, mivel úgy lépetek be az ország területére, hogy jogszerû tartózkodásra jogosító érvényes okmánnyal nem rendelkeztek. A rendõrök a nõt és a férfit elõállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre, ahol meghallgatták, majd a további eljárás lefolytatása céljából a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Észak-alföldi Igazgatóságára vitték õket.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére 2 óra 22 perckor egy állampolgár telefonon tett bejelentést arról, hogy a debreceni Ibolya utcai italboltba két ismeretlen tettes betört és onnan több üveg szeszesitalt tulajdonítottak el.

A helyszínre kiérkezõ járõrök azonnal megkezdték az adatgyûjtést és tanúkutatást, mely eredményre vezetett. Az üzlettõl nem messze egy társasházban igazoltattak egy férfit, aki a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. Az egyenruhások elfogták és a kapitányságra elõállították R. Ferencet, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. Társát még keresik a rendõrök.

A 64 éves debreceni lakos ellen, szabadlábon hagyása mellett lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a Debreceni Rendõrkapitányság folytatja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!