2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Jókor voltak jó helyenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-11-01 08:17:19
A rendõr a polgárõrökkel közösen tetten érte a két gyanúsítottat, akik egy erdõbõl engedély nélkül vágták ki az akácfákat. Gyorsított eljárásban felelhetnek tettükért.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság szabadnapos körzeti megbízottja és a helyi polgárõrök 2013. szeptember 22-én 12 óra 25 perc körüli idõben arra lettek figyelmesek, hogy Hencidán a Liliomerdõ közelében egy férfi és egy nõ engedély nélkül több fát kivágott. A két tolvaj a felaprított akácfákat bepakolta egy személygépkocsi csomagtartójába, majd a jármûvel elhajtottak. A törzsõrmester azonnal értesítette kollégáit az esetrõl.

A kiérkezõ járõrök a helyszín közelében elfogták és a Pocsaji Rendõrõrsre elõállították a 46 éves férfit és 45 éves társát, akiket a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

A hencidai M. Sándorral és M. Sándornéval szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a Berettyóújfalui Rendõrkapitányság befejezte és az ügy iratait a napokban bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!