2024. május 8. Szerda, Mihály.
 
Az elmúlt 24 óra eseményeiForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2013-11-04 16:12:53
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyt fogtak el, közülük 1 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 18 személyt állítottak elõ.

Megyénk közútjain a rendõrök 2 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek súlyos sérüléssel végzõdtek.


Elfogták a rendõrök azt a darvasi férfit, aki 2013. november 3-án 12 óra 30 perc körüli idõben egy berettyóújfalui áruházból különbözõ árucikkeket tulajdonított el, azonban a bolt biztonsági szolgálatának munkatársa észlelte a lopást és a rendõrség kiérkezéséig visszatartotta a tolvajt. A férfit a járõrök elfogták és elõállították a Berettyóújfalui Rendõrkapitányságra, ahol meghallgatását követõen õrizetbe vették.

Az 52 éves férfi tulajdon elleni szabálysértés – lopás – miatt 72 órán belül bíróság elé áll.


Két hajdúszováti férfi 2013. november 3-án 15 óra 50 perc körüli idõben, egy debreceni nagyáruházban elektromos fogkeférõl és borotváról távolították el az áruvédelmi eszközöket, majd az elrejtett árucikkekkel a pénztártól fizetés nélkül távoztak. Az üzlet biztonsági õre észlelte a lopást és a rendõrség kiérkezéséig visszatartotta a két tolvajt. A férfiakat a rendõrök elfogták és elõállították a kapitányságra, ahol a nyomozók a 42 éves K. Tibort és a 19 éves Sz . Szabolcsot gyanúsítottként hallgatták ki.

Velük szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást a Debreceni Rendõrkapitányság folytatja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!