2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Halálra késelték kutyasétáltatás közbenForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-07-15 16:32:39
A 34 éves nõ mellett ott ült kutyája, mikor a járókelõk rátaláltak a holttestére.

Különös gyilkosságnak esett áldozatul egy tanársegéd, akit holtan találtak meg egy sportpályán.

 

A 34 éves Sally Garwood mellett ott ült kutyája, mikor járókelõk rátaláltak a nõ holttestére. Percekkel késõbb az orvosok is megérkeztek, de már túl késõn: addigra a nõ túl sok vért vesztett és belehalt sérüléseibe. A rendõrség azonnal körözést indított ismeretlen tettes ellen.


A gyilkost hamar megtalálták

A nyomozás megkezdése után egy órával már sikerült is egy 24 éves férfit, Robert Cusworth-t letartóztatni. Nem telt el egy nap és már vád alá is helyezték. A hatóságok szerint Sally és Cusworth nem ismerték egymást. Annyi bizonyos, hogy a gyilkosság fényes nappal történt Alesbury egyik sportpályáján.

 

A gyanúsított megtalálásáról pontos információkat nem közöltek a rendõrök. Bizonyára a helyszínelõk áldásos munkája és a helikopteres keresés is segített megtalálni Cusworth-t. A gyilkosságról annyit lehet tudni, hogy egy késszúrás végzett Sallyvel, de a pontos indítékokat és körülményeket még homály fedi.


Sallynek és férjének, Simonnak nem volt gyermeke. Hat évvel ezelõtt házasodtak össze, hithû katolikus házaspárként ismerték õket. Az áldozat a thame-i Lord Williams iskolában volt tanársegéd 2004 óta. Kollégái szerint nagyon mélyen vallásos volt, a városban különbözõ templomi szervezetek tagjaként önkéntes munkát is vállalt.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!