2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Három fiatal halála a frontális ütközésbenForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-07-20 17:14:31
Hárman meghaltak abban a balesetben, amely szombaton délben történt Hajdúböszörmény és Hajdúdorog között

17.20 A Hajdú Volán menetrendszerinti járatának sofõrje hiába fékezett és húzódott le, nem tudta elkerülni a balesetet, melyben két hajdúnánási és egy debreceni fiatalember halt meg.

Nem sokkal ezelõtt beszéltünk a Hajdú Volán Zrt. kereskedelmi és forgalmi igazgatójával, aki a kora délutáni halálos baleset helyszínén járt Hajdúböszörmény külterületén.

 

Mint mondta, beszélt a buszt vezetõ sofõrrükkel, miután a sokkot enyhítõ injekció hatott nála, és a vezetõ megerõsítette: a teljesen egyenes útszakaszon a Böszörmény felõl érkezõ gépkocsi eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti baloldalra. A sofõr fékezett, sõt fél kerékkel már a padkán haladt szinte lépésben, amikor az autó beléjük csapódott.

Elkerülhetetlen volt az ütközés, melynek következtében a gépkocsiban utazó három fiatalember meghalt, és a busz egy utas könyebben megsérült, akit a mentõk a Kenézy-kórházba szállították.

 

A trautmatológiai osztály ügyeletes fõorvosa, Bagyó János elmondta, a 15 éves hajdúnánási fiú a felsõ ajkán sérült meg, de kezelés után már elengedték. A rendõrség bevetésirányítási központjának ügyeletesétõl megtudtuk, az autót egy 1982-es születésû debreceni fiatalember vezette, míg utasai egy évvel idõsebb hajdúnánási fiatalok voltak.

 


 

Három fiatal fiú vesztette életét abban a frontális ütközésben, amely szombaton délben történt a Hajdúböszörmény és Hajdúdorog közötti úton, ahol egy busz és egy személyautó karambolozott. A HAON információi szerint a Hajdúböszörmény irányából Hajdúdorog felé közlekedõ személyautó eddig ismeretlen ok miatt áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött az ott haladó menetrendszerinti autóbusszal. Az autóban hárman utaztak, és mindannyian olyan súlyosan megsérültek a hatalmas csattanásban, hogy a helyszínen életüket vesztették. A felismerhetetlenségig összeroncsolódott autóból a hajdúböszörményi tûzoltóknak kellett kivágni a fiatalokat. A buszon négyen utaztak, közülük csak egy utast kellett könnyebb sérülésekkel kórházba szállítani. A baleseti helyszínelés, és a mûszaki mentés ideje alatt teljes szélességében le kellett zárni az út adott szakaszát, a forgalmat elterelték. Az eset pontos okait és körülményeit, mûszaki szakértõ bevonásával vizsgálja a rendõrség.

 


 

Hárman meghaltak abban a balesetben, amely szombaton délben történt Hajdúböszörmény és Hajdúdorog között, ahol egy menetrendszerinti busz és egy személyautó ütközött össze. Az úton teljes útzár van.További részletek késõbb...

 


 

Nem hivatalos forrásból származó információ szerint Hajdúdorog és Hajdúböszörmény között egy autóbusszal karambolozott egy teherautó.A baleset helyszínére irányítottak minden mozdítható mentõegységet, és a mentõhelikoptert is. Az elsõdleges információ szerint több sérült mellett három halálos áldozat is van a balesetnek.

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!