2024. május 29. Szerda, Magdolna.
 
Elfogták a két körözött férfitForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-11-26 20:00:20
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök 24 órán belül elfogták a két gyanúsítottat.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk ismeretlen tettesek 2013. november 23-a 18 óra 30 perc és november 24-e 9 óra 30 perc közötti idõben betörtek egy tiszagyulaházai családi házba, ahol az ott lakó 92 éves idõs asszonyt bántalmazták, majd elhagyták a helyszínt.

A bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 25 és 26 éves tiszadobi lakosok ellen a nyomozóhatóság országos elfogatóparancsot bocsátott ki.

A két terheltet a járõrök 2013. november 25-én 22 óra 10 perckor Nyíregyháza belterületén igazoltatták. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a két férfit a rendõrség körözi, ezért elfogták és elõállították õket a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányságra, ahol a nyomozók T. Róbertet és T. Lászlót gyanúsítottként kihallgatták, bûnügyi õrizetbe vették, valamint elõterejsztést tesznek elõzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ellenük a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!