2024. május 29. Szerda, Magdolna.
 
Vádemelési javaslat a trükkös tolvajok ellenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-11-27 18:30:26
Címkék: Bihari hírek
Udvarolni ment oda a nõkhöz a két gyanúsított, majd pénztárcával és mobiltelefonnal távoztak.

A nyomozás adatai alapján 2013. július 30-án 0 óra 15 perc körüli idõben, Debrecenben a Piac utcán a sértett és barátnõje egy szórakozóhelyrõl kimentek beszélgetni, amikor két férfi odalépett hozzájuk és udvarolni kezdtek nekik. A nõk letették a kézitáskájukat a földre és beszélgetni kezdtek a terheltekkel. Az egyik tettes szóval tartotta a lányokat, míg a másik egy óvatlan pillanatban az egyik földön heverõ táskából eltulajdonított egy mobiltelefont és egy pénztárcát, majd hirtelen elköszöntek és elmentek. A sértett pár perccel késõbb vette csak észre, hogy lopás áldozata lett, ezért feljelentést tett a városi rendõrkapitányságon.

A rendõrök az ügyben megkezdték az adatgyûjtést és tanúkutatást, amelynek eredményeként 2013. szeptember 4-én a kapitányságra elõállították és gyanúsítottként kihallgatták a 24 éves Sz. Imrét. Társát a 27 éves Sz. Imrét pár nappal késõbb állították elõ és hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

A két hajdúhadházi lakossal szemben a lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya befejezte és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!