2024. május 29. Szerda, Magdolna.
 
Az elmúlt 24 óra intézkedéseiForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-11-27 19:04:29
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 4 személyt fogtak el, közülük 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 18 fõt állítottak elõ, közülük 4 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

A debreceni járõrök 2013. november 26-án 9 óra 20 perckor az egyik helyi nagyáruházban elfogtak két 15 éves lányt, akiket az üzlet biztonsági õre ért tetten, amint az üzletben édességet ettek, majd fizetés nélkül távoztak. A rendõrök a konyári lakosokat elõállították a Debreceni Rendõrkapitányságra, ahol meghallgatták, majd szabálysértési õrizetbe vették õket. Az eljárás alá vont fiatalkorú lányok tulajdon elleni szabálysértés – lopás – miatt 72 órán belül bíróság elé állnak.

Egy nõ és egy férfi 2013. november 26-án 10 óra 15 perc körüli idõben, Debrecenben a Piac utcán található egyik drogériában mosószeres dobozt rejtettek a ruházatukba, majd fizetés nélkül akartak távozni az üzletbõl. Az üzlet biztonsági õre a két helyi lakost lopás közben tetten érte és telefonon értesítette a rendõrséget. A bejelentést követõen a helyszínre érkezõ járõrök elfogták és a kapitányságra elõállították a 38 éves nõt és a 30 éves férfit, akiket a rendõrök meghallgattak. A Debreceni Rendõrkapitányság ellenük tulajdon elleni szabálysértés – lopás – miatt indított eljárást.

Az egyik debreceni lakberendezõ üzlet biztonsági szolgálata 2013. november 26-án 11 óra 55 perc körüli idõben telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére, mert az áruházban észrevették, ahogy egy férfi késeket és bárdokat rejtett a ruházatába, amelyekkel fizetés nélkül távozott a pénztártól. A helyszínre érkezõ járõrök elfogták és elõállították a kapitányságra a tolvajt, akit meghallgatását követõen szabálysértési õrizetbe vettek a rendõrök. A Debreceni Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – miatt kezdeményezte a 32 éves turai lakos gyorsított eljárásban történõ bíróság elé állítását.

A Debreceni Rendõrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 23 éves nõ ellen. A hajdúhadházi lakost a járõrök 2013. november 26-án 18 órakor Debrecenben a Hadházi út és Kurta utca keresztezõdésében tetten érték, miközben szexuális szolgáltatást kínált anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedõknek.

A rendõrök a nõt elfogták, a rendõrkapitányságra elõállították, meghallgatták és szabálysértési õrizetbe vették. A szabálysértõt 72 órán belül gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

A hajdúnánási járõrök 2013. november 26-án 14 óra 30 perckor Nagybagota külterületén egy férfit igazoltattak. Az intézkedés során a rendõrök megállapították, hogy a 40 éves görbeházai lakos ellen a Kazincbarcikai Rendõrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások V. Jánost elfogták és a Hajdúnánási Rendõrkapitányságra elõállították, ahol a nyomozók bûnügyi õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!