2024. május 17. Péntek, Andor, Paszkál.
 
Az elmúlt 24 óra intézkedéseiForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-12-03 20:15:52
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 1 személyt fogtak el, akit bûncselekmény elkövetésén értek tetten.

Az egyenruhások 16 fõt állítottak elõ, közülük 4 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendõrök, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

Derecskén az egyik áruház biztonsági õre 2013. december 2-án 17 óra 43 perckor telefonon értesítette a rendõrség ügyeletét arról, hogy tetten ért egy férfit, aki a boltban édességet rejtett a kabátja alá és azzal fizetés nélkül akart távozni az üzletbõl. A helyszínre érkezõ járõrök elfogták és elõállították a tolvajt a Berettyóúfalui Rendõrkapitányságra, ahol a rendõrök meghallgatták és õrizetbe vették a helyi lakost. A 65 éves férfit gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé állítják.

Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség idegenrendészeti eljárást kezdeményezett egy szír állampolgárral szemben. A külföldi férfit 2013. december 2-án 21 óra 30 perc körüli idõben fogták el a járõrök a 42. számú fõút mellett. Magyarországon való jogszerû tartózkodását, hitelt érdemlõen igazolni nem tudta, ezért tiltott határátlépés szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt elfogták és elõállították a kirendeltségre.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!