2024. május 16. Csütörtök, Mózes, Botond.
 
Jónak lenni jó - már lehet licitálni a tárgyakraForrás: richpoi.com
Utolsó módosítás: 2013-12-07 19:37:27
Már lehet licitálni a felajánlott tárgyakra a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap Jónak lenni jó! elnevezésû jótékonysági kampányában, amely ebben az évben a Katolikus Karitász munkáját támogatja.

A Herendi Porcelánmanufaktúra egy különleges tálat, Erdõ Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek szobrot, ifjabb Knézy Jenõ újságíró pedig azt a labdát ajánlotta fel, amellyel az 1997-es BL-döntõn játszottak. Az érdeklõdõk ezekre a tárgyakra a http://www.mtv.hu/jonaklennijo oldalon olvasható telefonszámon licitálhatnak december 15. este 22 óráig - olvasható a honlapon.

Fix áron lehet megvásárolni a honlapon többek között a Szent Jeromos Katolikus Bibliatársulat által felajánlott könyvmûvészeti ritkaságot, a Bécsi Arany Bibliát, Erdei Zsolt ökölvívó szerencsehozó kesztyûjét, Fa Nándor hajótervezõ speciális kötél-csigáját, Kovács Kati énekes, Rost Andrea és Pitti Katalin operaénekesek fellépõ ruháját, Nemcsák Károly színmûvész mezét, Görbicz Anita kézilabdázó és Storcz Botond olimpiai bajnok kajakozó dedikált mezét, Bodrogi Gyula távcsövét és Csõre Gábor színész horgászbotját is.

A közmédia december 15-én egész napos mûsorfolyamban mutatja be a Katolikus Karitász mûködését, szervezetét, támogatottjait és önkénteseit riportokkal, budapesti és vidéki élõ kapcsolásokkal, kisfilmekkel és stúdióbeszélgetésekkel. A teljes mûsor alatt folyamatosan fogadják az adományokat, amellyel a Katolikus Karitász munkáját támogatják.

A közmédia tavaly rendezte meg elõször a Jónak lenni jó! kampányt, akkor karácsony elõtt csaknem 100 millió forintot sikerült összegyûjteni a Böjte Csaba vezette Dévai Szent Ferenc Alapítvány javára.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!