2024. június 11. Kedd, Barnabás.
 
Az elmúlt 24 óra eseményeiForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-12-18 09:55:12
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, közülük 1 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 13 fõt állítottak elõ, közülük 3 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 1 könnyû sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendõrök a Debreceni Rendõrkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két olyan állampolgárnak segítettek, akiket közterületen a kihûlés veszélye fenyegetett. A járõrök értesítették az egyik debreceni közhasznú társaság munkatársait, akik a melegedõbe vitték a rászorultakat.

Debrecenben igazoltattak a rendõrök egy helyi férfit 2013. december 17-én 14 óra 05 perc körüli idõben. Az intézkedéskor a járõrök megállapították, hogy a Debreceni Járásbíróság lopás bûntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki a 32 éves férfi ellen. Az egyenruhások K. F. Norbertet elfogták és elõállították a rendõrkapitányságra.

A járõrök 2013. december 17-én délután Debrecen és Bocskaikert belterületén három nõt fogtak el tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt. A nõket a rendõrök tetten érték, amint szexuális szolgáltatást kínáltak anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedõknek. Az elkövetett cselekményük miatt a szabálysértõket elõállították a rendõrkapitányságra, majd meghallgatásukat követõen õrizetbe vették õket. A bihartordai, létavértesi és bocskaikerti lakosokat a rendõrök 72 órán belül bíróság elé állítják.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!