2024. május 29. Szerda, Magdolna.
 
Gyorsított eljárásForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-12-19 19:33:11
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök 24 órán belül bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki egy idõs asszonytól lopott.

A nyomozás adatai szerint 2013. december 17-én 11 óra körüli idõben egy balmazújvárosi lakos a boltból tartott hazafelé, amikor a lépcsõházban egy férfi a sértett mögé állt és a karján lévõ szatyrot elvette, benne a vásárolt élelmiszerrel, pénztárcával együtt, majd elszaladt. A 84 éves néni bement a városi rendõrkapitányságra és feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.

A rendõrök a bejelentést követõen megkezdték az adatgyûjtést és tanúkutatást, amelynek eredményeként a járõrök 2013. december 18-án 9 óra 45 perckor Balmazújvárosban elfogták a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható hajdúböszörményi lakost, akit a kapitányságra elõállítottak. A nyomozók G. Sándort gyanúsítottként kihallgatták és bûnügyi õrizetbe vették. A 19 éves férfi kihallgatása során a bûncselekmény elkövetését beismerte, valamint azt is megmutatta, hogy hová rejtette az ellopott dolgokat.

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elrendelt nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat 2013. december 18-án bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!