2024. május 29. Szerda, Magdolna.
 
Vádemelési javaslat a rablóval szembenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-12-19 19:47:14
Címkék: Bihari hírek
A nyomozók vádemelést javasolnak a fiatalkorú fiúval szemben, aki a vonaton megfenyegette a sértettet és elvette a pólóját.

A nyomozás adatai szerint egy 15 éves fiú 2013. augusztus 5-én 12 óra 45 perc körüli idõben a Debrecenbõl Hajdúhadházra közlekedõ vonaton utazott hazafelé, amikor odalépett hozzá egy másik fiatal és megfenyegette azzal, hogy ha nem adja át neki a pólóját, akkor megöli. A sértett nagyon megijedt, szó nélkül odaadta a ruhadarabot a rablónak, majd amikor a vonat megállt gyorsan leszállt és hazament. Ezt követõen a szülõk gyermekükkel közösen bementek a Hajdúhadházi Rendõrkapitányságra és feljelentést tettek ismeretlen tettes ellen.

A bejelentést követõen a rendõrök megkezdték az adatgyûjtést, tanúkutatást, majd a tudomásukra jutott információk alapján két napon belül elfogták és a kapitányságra elõállították a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút. A nyomozók a 16 éves hajdúhadházi lakost gyanúsítottként kihallgatták, õrizetbe vették és kezdeményezték elõzetes letartóztatását, melyet a Debreceni Járásbíróság elrendelt.

A Hajdúhadházi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!