2024. június 11. Kedd, Barnabás.
 
Az elmúlt 24 óra eseményeiForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-12-20 18:28:59
Címkék: Bihari hírek
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 2 személyt fogtak el, közülük 1 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 20 fõt állítottak elõ, közülük 3 személyt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendõrök 4 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelybõl 1 halálos kimenetelû balesetben 1 személy vesztette életét, 1 közlekedési baleset súlyos és 2 könnyû sérüléssel végzõdött.

A rendõrök a Debreceni Rendõrkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy olyan állampolgárnak segítettek, akit közterületen a kihûlés veszélye fenyegetett. A járõrök értesítették az egyik debreceni közhasznú társaság munkatársait, akik a melegedõbe vitték a rászorultat.

A járõrök a mezõõrrel közösen 2013. december 19-én 11 óra 5 perckor tetten értek egy férfit, aki Hajdúhadházon az erdõben engedély nélkül fát vágott ki.

A rendõrök elfogták és a kapitányságra elõállították a 24 éves helyi lakost, akit meghallgatását követõen õrizetbe vettek az egyenruhások.

A tolvaj az elkövetett tulajdon elleni szabálysértés – lopás – miatt 72 órán belül bíróság elé áll.

A Debreceni Rendõrkapitányság járõrei 2013. december 19-én 12 óra körüli idõben egy tiszaberceli nõt igazoltattak. Az intézkedéskor a rendõrök megállapították, hogy a Nyíregyházi Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki a 17 éves lány ellen. Az egyenruhások a fiatalkorút elfogták és elõállították a kapitányságra, ahol a nyomozók õrizetbe vették.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!