2024. május 17. Péntek, Andor, Paszkál.
 
Szétrúgtak egy padotForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2013-12-27 19:38:42
Címkék: Bihari hírek
A rendõrök vádemelést javasolnak az ellen a három gyanúsított ellen, akik egy hajdúszoboszlói játszótéren szétrúgtak egy padot.

A nyomozás adatai szerint 2013. március 24-én 15 óra körüli idõben Hajdúszoboszlón három férfi szétrúgta, illetve lefeszítette egy padnak a háttámláját. A rongálást látta egy közelben lakó férfi, aki értesítette a rendõrséget.

A bejelentést követõen a járõrök a Bányász utca és Szilfákalja utca között található játszótéren adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek köszönhetõen a nyomozók azonosították a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható garázdákat, akiket elõállítottak a kapitányságra. A rendõrök a 18 éves F. Zsoltot és a 16 és 17 éves fiatalkorú társait gyanúsítottként hallgatták ki.

A kabai, debreceni és hajdúszoboszlói lakosokkal szemben a garázdaság bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Hajdúszoboszlói Rendõrkapitányság befejezte és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!