2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
De mi lesz a szexi modell sminkjével a Szaharában? Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-07-31 15:55:44
Budai Zsuzsi és Serdült Orsi is nagy fába vágta a fejszéjét.

Budai Zsuzsi és Serdült Orsi is nagy fába vágta a fejszéjét, de ha azt nem is, akkor legalább a szájfényét.

 

A két lány ugyanis benevezett a 2010-es Budapest-Bamakora, ahol a két szépség többek közt a Magyar Honvédség csapatával is megmérkõzik majd.

 

"Volt egy beszélgetésünk versenyzõkkel, és amikor õk elmesélték, hogy hogyan is mûködnek a dolgok, mire kell odafigyelni, akkor egy kicsit leolvadt mindkettõnk arcáról a mosoly, és azt gondoltuk, hogy ez lehet hogy mégsem lesz annyira muris" - meséli a Tabu Tv riporterének Serdült Orsi, aki testtörlõ kendõt és a maciját is viszi majd magával a versenyre.

 

Az ötödik alkalommal megrendezendõ Budapest-Bamako a világ legnagyobb amatõr rallyja és a legnagyobb szaharai motorsport esemény.! A 2010. január 16-én rajtoló mezõny 16 nap és 8500 kilométer megtétele után érkezik a Mali Köztársaság fõvárosába, Bamakoba. Eddig 24 ország 180 csapata nevezett a megmérettetésre.

 

Budai Zsuzsi, Miss Universe Hungary 2009 és Serdült Orsi, Miss World Hungary 2009 nagyszabású médiaesemény keretein belül jelentette be a minap, hogy beneveztek a versenyre. Zsuzsi az autót fogja vezetni, míg Orsi navigátorként teljesít majd szolgálatot, és mindkét lány Náray Tamás ruháiban virít majd a verseny egész ideje alatt.

 

"Igazándiból csak attól tartok, hogy hogyan mûködik majd a tisztálkodás, és hogy az Orsi majd félrenavigál minket. Anyukám elsõ kérdése az volt, amikor meghallotta, hogy a Bamakón indulok, hogy a bukósisak alatt mi lesz a sminkeddel?!" -

mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Budai Zsuzsi.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!