2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Gabonaszállító kamion ütközött az M3-asonForrás: haon
Utolsó módosítás: 2008-09-15 17:18:55
Szentistván - Lezárták az M3-as autópálya Szentistván melletti Nyíregyháza felé vezetõ sávját a 133-as kilométerszelvényben, mert egymásnak ütközött egy kamion és egy személyautó. A mentés idejére a mezõkövesdi lehajtónál leterelik a forgalmat a sztrádáról.

17.43. Ezután a kamion jobb oldalára billent majd felborult a tetejére, a búzarakomány, pedig úttestre és az út menti árokba borult. A lengyel kamion vezetõje könnyebben sérült meg, de nem ment el a mentõkkel, a helyszínen maradt. A mûszaki mentés ezekben a percekben kezdõdött el és elõreláthatólag több órát vesz igénybe. A kövesdi lehajtónál terelik le a forgamat Nyíregyháza irányába.. A katasztrófavédelem a helyszínre vezényelte az óriásdarut, ami a mentésben vesz részt.

 

17.00. Nagy mennyiségû gabona borult az úttestre, illetve az árokba a karambol nyomán - errõl a B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese tájékoztatott. Elsõdleges információk szerint a belsõ sávban haladt egy Ford személygépkocsi, amikor feltehetõleg defektet kapott, és emiatt összeütközött a külsõ sávban haladó búzát szállító lengyel kamionnal.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!