2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Két férfit lõttek fejbeForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-10-05 16:39:48
A budapesti lövöldözésnek egyértelmûen leszámolás jellege volt.

Lövöldözés történt hétfõn reggel Budapesten, a 10. kerületben.

9,35 Lövöldözés Kõbányán: valószínûleg elszámolási vita állt a háttérben

A korábbi hírekkel ellentétben nem családi viszály, hanem elszmálosái vita miatt törhetett ki lövöldözés Kõbányán hétfõn reggel. A lövöldözésenk egyértelmûen leszámolás jellege volt, hiszen mindkét áldozatot fejbe lõtték.

Ahogy arról a Független Hírügynökség korábban beszámolt, az egyik - feltehetõleg afgán férfi - a helyszínen meghalt, míg a másikat életveszélyes állapotban kórházba szállították. A Független Hírügynökség helyszíni tudósítójának elmondása szerint jelenleg egy 20 fõs afgán csoport, valamint tanúk kihallgatása zajlik. Eközben a rendõrök további tanúkat keresnek.



9,10
Lövöldözés Kõbányán: valószínûleg afgánok az áldozatok

Családi viszály miatt tört ki lövöldözés Kõbányán hétfõn reggel. A X. kerületben a Kada utca és a Harmat utca sarkára riasztották a rendõröket. A kiérkezõ járõrök egy embert már holtan találtak a helyszínen, úgy tudni, õt fejbe lõtték. Egy másik áldozatot súlyos állapotban vittek kórházba. Papp Judit, a BRFK sajtóügyeletese a Független Hírügynökségnek elmondta: negyed 8-kor érkezett a bejelentés a rendõrség központi ügyeletére, hogy a Kadar utca 109. alatt lövöldözés történt. A sajtóügyeletes hozzátette, hogy a családtagok akkor vették észre az udvaron fekvõ két férfit, amikor reggel lejöttek az emeletrõl. Az egyikük meghalt, a másikat, egy középkorú férfit kórházba szállították, életveszélyes állapotban. A Független Hírügynökség értesülései szerint mindketten afgánok.

A BRFK több emberen elkövetett emberölés miatt indított eljárást.

X. kerületi Kada utca és a Harmat utca keresztezõdését lezárták, a forgalmat elterelik.

8,38 A Független Hírügynökség értesülései szerint családi viszály miatt tört ki lövöldözés Kõbányán hétfõn reggel. A 10. kerületben a Kada utca és a Harmat utca sarkára riasztották a rendõröket. A kiérkezõ járõrök egy embert már holtan találtak a helyszínen, úgy tudni, õt fejbe lõtték. Egy másik áldozatot súlyos állapotban vittek kórházba. A Budapesti Rendõr-fõkapitányság késõbbre ígért tájékoztatást az ügyben.
A BRFK sajtóügyelete késõbbre ígért tájékoztatást, de a bûncselekmény tényét megerõsítették. Úgy tudni, a Kada utcai általános iskola elõtt egy embert megöltek, egy másikat pedig életveszélyes állapotban vittek kórházba.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!