2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Örökre lesántulhat Gregor Bernadett!Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-10-06 15:05:29
Gregor Bernadett nincs túl jó állapotban. Hiába mûtötték meg áprilisban, hírek szerint még most is rettenetesen szenved…

Tavasszal hatalmas kínok közepette feküdt kés alá térdével Gregor Bernadett, de hiába. Újra elõjöttek a fájdalmai, a hírek szerint már lábra állni is alig tud.
- Sajnos már nem tudok a lépcsõn szaladgálni, komótosan, lassan kell lépkednem, hogy ne legyen baj. A nap végén pedig fel kell polcolni a lábamat, mert ha megerõltetem, csúnyán bedagad.
Van úgy, hogy napközben is fájdalmaim vannak, ezért vigyáznom kell a hirtelen mozdulatokra – panaszolta a színésznõ a Hírextra.hu-nak. Orvosai pedig óva intik attól, hogy leterhelje magát. Ha ugyanis most nem vigyáz, akár örökre lesántulhat...

Hozzászólások
Beküldte: Kati (2009-10-06 17:26:06)

Kedves Moderátor! Nagyon szuper oldal a biharlap.  De sajnos mostanában egyre kevesebb a hajdú-bihari témájú és vonatkozású cikk. Szeretnék több település eseményeirõl olvasni. Szerintem megérné felvenni velük a kapcsolatot és biztosan szívesen írnának, segítenének. Az országos bulvár híreket pedig hagyjuk meg az erre szakosodott lapoknak és internetes oldalaknak.
Persze ez csupán ötlet és nem bírálat.
Tiszelettel:
Kati

Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!