2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Éjfélkor elhallgat a Danubius és a SlágerForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-11-18 12:46:01
A hírek szerint a Sláger egy másik frekvencián tovább folytatja.

Szerdán éjfélkor elhallgat a Danubius Rádió és a Sláger Rádió, helyüket pedig két új kereskedelmi rádió veszi át: a NEO FM, illetve a Class FM.

 

Az Országos Rádió és Televízió Testület három hete döntött arról, hogy a mûsorszolgáltatási jog két új pályázóé lehet. A hírek szerint a Sláger egy másik frekvencián tovább folytatja, konkrétumokat azonban egyelõre még nem tudni. Éppen három hetet döntött az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT), hogy a Danubius Rádió helyett az Advenio, a Sláger Rádió helyett pedig az FM1 konzorcium nyerte el a mûsorszolgáltatói jogot az országos földfelszíni rádiófrekvenciákhoz. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi frekvenciákon a két már ismert rádió elhallgat éjfélkor, helyettük pedig a Class FM, valamint a NEO FM kezd sugározni.

Arról pontosat egyelõre nem tudni, hogy mi lesz a továbbiakban a Slágerrel és a Danubiusszal, illetve az ott dolgozókkal. A Blikk szerint a Slágernek sikerült megvásárolnia egy használaton kívüli frekvenciát, amelyet Budapesten és 60 kilométeres körzetében lehet majd fogni. A Bors úgy tudja, hogy ez a jelenlegi Roxy Rádió frekvenciája.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!