2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Újabb feljelentés az olaszliszkai gyilkosság ügyébenForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-15 12:18:12
A lincselés áldozatává vált Szögi Lajos jogi képviselõje újabb feljelentéseket tett, ugyanis úgy véli, hogy nem csak azok a felelõsek a szörnyûséges tettért, akiket eddig megvádoltak és el is ítéltek.

Nem nyugodott bele, az immár jogerõsen lezárult olaszliszkai „lincseléses ügy” kapcsán indult büntetõeljárás során perbe fogottak számával az Olaszliszkán kegyetlen gyilkosság áldozatává vált Szögi Lajos jogi képviselõje. dr. Helmeczi László ugyanis úgy véli, hogy nem csak azok a felelõsek a szörnyûséges tettért, akiket eddig megvádoltak és el is ítéltek.

Ezért most három feljelentést tett. Dr. Martossy György, a B.-A.-Z. Megyei Fõügyészség szóvivõje lapunknak elmondta, hogy egyrészt a rendõrök által – vélelmezetten - elkövetett szabályszegések és a nyomozás során történt jogsértések, hamis tanúskodások - melyek a feljelentõ szerint szerint bûncselekmények is lehetnek - miatt. Másrészt segítségnyújtás elmulasztása miatt azért, mert akik látták a kegyetlen gyilkolást, nem nyújtottak segítséget. Harmadrészt pedig újabb, a gyilkolásban - az elítélteken túli – résztvevõk kézre kerítése érdekében.

A rendõrökkel összefüggésben tett feljelentés a nyomozó ügyészéghez, a segítségnyújtás elmulasztása miatt tett feljelentés a Sátoraljaújhelyi Rendõrkapitánysághoz, és az újabb - az emberölésben - résztvevõk megtalálása érdekében tett feljelentés a megyei rendõr-fõkapitányságra került feljelntés kiegészítésként - tette hozzá a szóvivõ.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!