2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
Elpróbálták a szörnyû balesetetForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-03-26 15:26:38
Halálos vasúti balesetet rekonstruáltak a rendõrök csütörtök este a gyõri pályaudvaron. Egy március 15-i tragédia pontos körülményeit vizsgálták. Múlt hétfõn egy fiatal lány leugrott a mozgó vonatról, ....

a sínek közé esett, de csak 20 perc múlva találtak rá meghalva, amikor az egyik tolató vonat leszakította egyik karját. A rendõrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet.

Csütörtök este fél nyolc körül kezdték a rendõrök a szemlét. Abban az idõpontban, amikor az a vonat is elhagyta az állomást, amelyikrõl a 22 éves lány leugrott. Az elsõdleges vizsgálatok szerint egyébként azért, mert rossz vonatra szállt fel. A rendõrség egy babát tett a sínek mellé oda, ahová a lány is esett az ugrás után. Majd többször elismételték a tolatást.

Horváth Miklós, a Gyõri Rendõrkapitányság nyomozója elmondta: azt próbálják kideríteni, mi történt abban a csaknem 20 percben, amíg a lány a sínek mellett feküdt és hogyan történt a tragédia. Hogy pontosan mit vizsgáltak, azt nem mondta el a nyomozó. Tény viszont, hogy kamerával rögzítették azt is, mit látni arról a helyrõl, ahol a tolatásvezetõ állhatott.

Az eddigi adatok szerint egyébként senki sem látta, hogy a lány leugrott a vonatról. A szerelvény utolsó kocsijában utazott a fiatal és a vagon már a peron végén, egy kivilágítatlan részen tartott ekkor. Már az ugrástól olyan súlyos sérüléseket szenvedett a lány, hogy valószínûleg akkor sem élte volna túl a balesetet, ha nem gázolja el a vonat.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!