2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
A motorostanya nem drogtanya - Mi az igazság?Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2010-04-15 13:54:38
Ahogy arról már hírt adtunk, a Hajdú-bihari Motorosok Egyesületének korábbi törzshelye ebben az évben már másodjára forrt össze a debreceni drogos bulikkal.

A rendõrök február végén negyvenhat, vasárnap pedig tíz olyan személyt állítottak elõ a szórakozóhelyrõl, akik szervezetében a gyorsteszt marihuana és amphetamin-származékokat jelzett.

A motorosok az eseményektõl teljesen elhatárolódnak, ugyanis a szórakozóhely egykori üzemeltetõje Balogh Zoltán csak 2009. áprilisától nyár végéig bérelte a helyiséget, amely a Hajdú-bihari motorosok törzshelye lett.  Habár augusztus óta már másé az üzemeltetés joga, az azóta is folyó ügyintézés következtében a kint maradt cégér miatt a helyiek még mindig Motorstanyaként emlegetik a vendéglátóhelyet.

Pappné Mádai Melinda az egyesület alelnöke megkeresésünkre elmondta, hogy a közösség teljes mértékben elhatárolódik a kábítószerrel való törvényellenes visszaélésektõl.

Így az egyesület Papp Sándor elnök vezetésével pénteken délutánra drogellenes felvonulást szervez, amelyen akár száz motorcsodával is vonulhatnak a HAON/Napló székház elõl egészen az egykori Motorostanyáig, ahol eltávolítják a régi cégtáblát illetve a fent maradt festményeiket, ezzel is demonstrálva az elhatárolódásukat a motorosok.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!