2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Égett a Mammut I. tetejeForrás: Index
Utolsó módosítás: 2010-05-04 09:19:43
Egy étterem szellõzõberendezése kapott lángra a budai bevásárlóközpontban, a tûzoltók nagy erõkkel vonultak a helyszínre.

Kigyulladt a budapesti Mammut I. bevásárlóközpont teteje szerda este. A tûzoltók nagy erõkkel vonultak a helyszínre, legalább tíz kocsival kezdték meg az oltást nyolc óra körül. A lángokat rövid idõ alatt megfékezték, háromnegyed kilenckor már az utómunkálatok zajlottak.

 

Tudósítónk szerint az emberek békésen sétálgattak a Mammut I. és a II. között, a Lövõház utcában, sokan bámészkodtak. Az autókat a Margit körútról a Kis Rókus utcába terelték, a 4-es és a 6-os villamosok folyamatosan közlekedtek.

Molnár Péter, a Fõvárosi Tûzoltóság szóvivõje az MTI-nek elmondta, hogy egy harmadik emeleti étterem elszívóberendezése gyulladt ki. A tüzet két vízsugárral eloltották, senki sem sérült meg. Az épületet idõszakosan kiürítették.

A berendezés - amely a harmadik szintrõl még két födémáttörésen keresztül jut ki az épület tetejére, ott még húsz méter hosszan folytatódik, mielõtt az elszívógépházba érne - teljes hosszában égett.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!